Teckna andelar (1 kr) i Hermine Boko

Gå med i en spännande andelshäst e. Timoko, vinnare av Elitloppet 2014. I träning hos Per Lennartsson!

Hermine Boko

sto född 2014 e. Timoko - Omnia As (Credit Winner)

*FULLTECKNAD!*

 

Per Lennartsson har varit nere i Holland och kikat på samtliga Boko-uppfödningar och detta är den individ som stack ut allra mest i kullen, en märr som har en perfekt exteriör och att hon har papprena iordning i stamtavlan gör att det här känns som det lilla extra.

Hermine Boko kommer leasas av Boko Stables med ett standardavtal för branschen där man delar 70/30, dvs. uppfödaren får 30% av insprungna pengar. Vi får tävla med henne åtminstone till 7-årssäsongen, efter diskussion kan det förlängas att även gälla 8-årssäsongen. Och som vanligt kan vi lämna tillbaka henne om det skulle hända något som gör att tävlingskarriären är över.

Tränare är Per Lennartsson som ansvarar för träning och matchning under hela leasingperioden. Per Lennartsson huserar på Sundbyholmstravet, Eskilstuna.

 

Priset är 1 kr per andel. (En andel är = 1/20, dvs 5%.)

Driftskostnader, se nedan, kommer debiteras from. 1 november 2015.

Teckna dig omgående för en eller flera andelar genom att fylla i och skicka in en blankett, ett KÖPANBUD till Easy KB.Våra hästar administreras av Easy KB*. Hermine Boko kommer tränas av Per Lennartsson och där är träningskostnaden ca. 590:-/månad per andel.
Adm.kostnader för Easy KB (80:-/mån/andel) tillkommer. Veterinär- och tävlingsrelaterade kostnader tillkommer som vanligt. Medlemsavgiften i Stall Lagerkrans (hemsida med filmer, bilder, rapporter mm.) är 60kr/mån/andel och månadskostnaden brukar därmed ligga på totalt ca. 750kr/mån/andel.

*Delägaren i Easy KB är berättigad till att - utan att ange speciell orsak - när som helst efter två år "hoppa" av sitt ägarengagemang. Delägaren får då tillbaka 390:- /andel, och har på så sätt en garanterad rätt att avsluta sitt delägande i Easy KB (se bolagsavtal). Tillsammans med det begränsade betalningsansvaret (se köpanbud) ges hästdelägaren härmed en möjlighet att göra en säkrare kostnadskalkyl.