Teckna andel i Laurentius Apollo

Hingst född 2021 efter Readly Express

Du erbjuds nu att bli delägare i en 1-årig hingst efter Readly Express, som börjat succéartat i aveln med fantastiska avkommor som Calgary Games, Honey Mearas med flera på sina ännu så länge få avkommor.

Efterfrågan på en hingst efter Readly Express är enorm och auktionspriserna har legat på en halv miljon och uppåt.

Här erbjuds du att gå med i Laurentius Apollo för 12.500kr per andel (1/20)! Först till kvarn!

Unghästtränare: Kai P Jussila, Taxinge Nykvarn

Tränare: Anders Eriksson, Solvalla (Menhammar)

 

Laurentius Apollo är efter den eftertraktade hingsten Readly Express, som redan (på bara 130 avkommor) fått fram Calgary Games (6,6 Mkr), Honey Mearas (6,7 Mkr) och Revelation (2,2 Mkr) samt ytterligare flera miljonärer. I årets 3-års-kull (endast 27 avkommor) så har flera redan visat framfötterna, tex. Escada 500.000kr och Deeply Express 3:3-0-0.

Läs gärna mer om hästens stam som innehåller många godbitar.

Blandning mellan fransk och amerikansk stam har ju visat sig väldigt lyckat och gett Sverige 20 av de 30 bästa hästarna vi någonsin haft, därav att vi med förkärlek blandar fransk och amerikanskt i varje led i vår uppfödning. Att favorithästen Viking Kronos finns med i stamtavla gör inte saken sämre.

Kommer unghästtränas av Kai P Jussila, Taxinge Nykvarn, det första året och går därefter i dialog med ägargruppen till den tränare som känns mest lämpad för Laurentius Etoile, allt för att ge individen de bästa förutsättningarna att lyckas.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Andelspris: 12.500kr 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Andelar finns till salu (En andel är = 1/20, dvs 5%.)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Teckna dig omgående för en eller två andelar genom att fylla i och skicka in en blankett, ett KÖPANBUD till Easy KB.

 

Våra hästar administreras av Easy KB*

Adm.kostnader till Easy KB kostar (83:-/mån/andel) och försäkring (28:-/mån/andel). Unghästträning (540:-/mån/andel). Kalkylera sedan med en total månadskostnaden på ca 750kr/mån/andel när hästen går in till ordinarie tränare. Veterinär och tävlingskostnader tillkommer. Laurentius Apollo kommer anmälas till följande insatslopp: E3, Svenskt Travkriterium, Breeders Crown 3 år, Kungapokalen, Sprintermästaren, Svenskt Travderby, Breeders Crown 4 år och Grand Prix de I'UET

Kai P Jussila som arbetat med att träna upp unghästar i massa år, åt Timo Nurmos, Per Lennartsson m.fl. kommer lära upp och fostra Apollo det första året och ge honom de bästa förutsättningarna tills det är dags att på sensommaren 2023 gå in i ordinarie träning med sikte mot debuten som 3-åring och förhoppingen att nå de stora årgånsgloppen.

 

*Delägaren i Easy KB är berättigad till att - utan att ange speciell orsak - när som helst efter två år "hoppa" av sitt ägarengagemang. Delägaren får då tillbaka 400:- /andel, och har på så sätt en garanterad rätt att avsluta sitt delägande i Easy KB (se bolagsavtal). Tillsammans med det begränsade betalningsansvaret (se köpanbud) ges hästdelägaren härmed en möjlighet att göra en säkrare kostnadskalkyl. Läs mer på easykb.se

Senaste nytt

om Laurentius Apollo

I sommarhagen på Ekeby Gård

Readly Express 1.08,9 / 24,7 Mkr

hingst efter Ready Cash