All For One, hingst född 2014 e. Prodigious - Beauty Sund (Varenne - Miss U.S.A)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All For One

Hingst född 2014 e. Prodigious - Beauty Sund (Varenne - Miss U.S.A)

Tränare: Peter G Norman, Solvalla

Unghästtränare: Magnus Skäryd, Bollnäs

 

All For One är på pappret uppfödd av Skråmsta Stuteri men i verkligheten är det HB Viciv med Anders Björklund i spetsen, dvs. de som ägde mamman Beauty Sund, som tagit fram den här fina individen. Prodigious, har det visat sig, har blivit en av de allra främsta avelshingstarna i Frankrike och är statistikmässigt i nivå med de allra bästa som tex. Love You. Mamman Beauty Sund gjorde det riktigt bra på tävlingsbanan  och tjänade över 300.000kr och fick rekordet 13,4aK* satt vid seger med Peter G Norman i sulkyn. Morfar Varenne är av många ansedd som världens genom tiderna bästa travhäst och tjänade över 6 miljoner EURO! Mormor Miss U.S.A var en kanon, tjänade över 1,7 Mkr, mestadels i regi Stig H Johansson och tog rekordet 1.11,8aK. Läs mer om stammen.

 

Nyheter

Andelar till salu

2015-09-11

All For One är redan tecknad till 60% och det finns alltså 40% kvar, dvs. 8 andelar, som nu finns till försäljning.

Läs mer om "Teckna andelar"

Peter G Norman

2015-09-07

Det är nu bestämt att det blir Peter G Norman, Solvalla, som kommer träna All For One. All For One beräknas anlända till Erikssund vår/sommar 2016.

Magnus Skäryd

2015-09-01

All For One har nu åkt iväg till sin unghästtränare, Magnus Skäryd, Bollnäs. Han står uppstallad på samma gård som Thomas Lönn´s 1-åringar och kommer tränas ihop med dem.