Träningsrapporter & Info för Laurentius Legio

Utvecklas

2011-04-01

Har haft kontinuerlig kontakt med Kjelle på Seglinge och allt har rullat på som det ska där ute så det har inte varit så mycket att rapportera. Han utvecklas lugnt och stabilt hela tiden och det börjar komma mer och mer spänst i honom.

Idag när jag pratade med Kjelle så berättade han att Legio denna vecka blivit vaccinerad samt att tandläkaren varit där och tagit bort vargtänderna på honom. Därav har han förstås fått tagit det lugnt den här veckan.

Banan börjar bli fin där ute även om den fortfarande är lite blöt och skitig så börjar det mer och mer likna sommarbana. Hästarna har fortfarande brodden kvar i skorna då det är snö och is i hagarna fortfarande, men det ska ju bli uppåt 15 grader i helgen så kanske att det kan smälta bort nu, det vore ju skönt.

När banan är sommarfin och brodden är borta i skorna så kommer jag åka upp och hälsa på och filma ett jobb, ta lite kort, mäta honom, osv.

Under slutet av maj eller början på juni (en lördag el. söndag) så kommer vi ta en ägarträff för ägargänget kring Legio ute på Seglinge. Vi kommer även bjuda med Hans-Owe och Rosmarie så dom får köra honom, se och bekanta sig mer med honom.

Jag återkommer om det händer något speciellt eller då efter att jag varit där och filmat honom igen.

 

<64956>

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)