Träningsrapporter & Info för Laurentius Amour

Linde 27/6

2012-06-27

Laurentius Amour, idag med Peter G i sulkyn, var alert från start (spår 9 bakom bilen), fick 4e utvändigt och gick sedan ner i 4e invändigt. Det gick ganska sakta (17 f/1000) och när Peter vred ut 500 kvar så blev det 4e spår när dom började köra fort där framme och det blev svårt att ta något. Hon travde fint och såg pigg och alert ut, fräsch och fin efteråt. Resultatet är bara att glömma, det blev omöjligt från bakspår idag. Peter tyckte han hade kört bort henne och var besviken men det tycker jag inte han har någon anledning att vara.

Ägargruppen har fått ett bud på henne vilket man accepterat och som det ser ut så kommer affären genomföras och hon kommer hamna hos en amatörtränare på Gotland. Enligt våra vänner/delägare på ön, som förmedlat affären, så kommer hon till ett bra hem och kommer nu få fortsätta tävla i ny regi. Vi önskar nya ägaren lycka till med henne!

Vi tackar Team Norman, och speciellt vår skötare Pernilla Sundling, för allt dom gjort för vår fina Laurentius Amour.

Antal kommentarer: 4

2012-06-28 14:07:57 - Richard

Grattis!

2012-06-28 16:02:56 - Matte

Ryktet säger att hon redan är på ön,skall hälsa på henne vid tilfälle...Vill passa på att tacka Lars o Mats för dessa år.Kanonservice kan man sammanfatta allt med.Återkommer säkerligen när tillfälle gives.Tack Matte

2012-06-29 09:22:06 - Niclas Ohlander, niclas.ohlander@svenskaspel.se

Hej!
Instämmer med Matte och vill också passa på och tacka för den här tiden som delägare i Amour, trevligt! Ska bli kul och följa hennes utveckling här på ön och även om hon nu är i annans ägo så lär det säkert bli ett och annat sympatispel på Skrubbs:)

2012-06-30 15:10:11 - Tom Hansen

Vill också bara passa på att tacka hela Team Norman och särskilt Pernilla för allt jobb dom lagt ner på fina Amour. Hoppas möjligheten dyker upp i framtiden att bli hästägare hos er igen. Önskar Amour och de nya ägarna lycka till framåt.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)