Träningsrapporter & Info för All For One

Rapport Maj

All For One tränar på bra enligt plan ute på gården. Han är lite överbyggd då han växer i lite ojämn takt. 

Han har nu (25 maj) gått sitt första banjobb. Allt gick bra med transporten in till banan. Man började med två varvs uppvärmning, Affe sprang i täten med två kompisar i heatet, varav den ena var ett kallblod. Det var traktorer på banan, rörelser utanför banan med människor och bilar men Affe brydde sig inte ett dugg - supercool!

Lite vila och sen ut igen.

Två varv kördes med Affe i rygg. Första varvet efter 1.40, en kort galopp efter ett varv och sen avslutade man 1.38 sista varvet, dvs. 1.39/2000m i första banjobbet på ett bra sätt. Galoppen berodde på att han som sagt är lite överbyggd och därmed får lite svårt att hålla koll på benen.

Affe var inte trött i mål och allt ser bra ut så här långt, nu hoppas vi att det fortsätter på den här vägen och att han kan gå banjobb varannan vecka för att löpande sänka tiderna. 

Ingen speciell utrustning utan han gick utan boots, med skydd på benen och med bomull i öronen. 

Vi planerar att flytta honom till Peter G Norman (Solvalla) under augusti månad.

Ps. Det FINNS andelar kvar till salu i denna fina talang! "Andelar till salu"

Rapport April

All For One växer fortfarande men sköter träningen fint. Han får mycket backträning. En häst med fint lynne / Magnus Skäryd

Träningen fortsätter på ett normalt sätt, han går sina träningspass och sköter sig som sagts fint. Ibland går han ihop med andra hästar och det är inga problem. Han kan springa både framför och bakom utan att hetsa upp sig. Han springer rakt och fint i vagnen och han springer väldigt lätt. Det är som att han bara studsar fram, ett mycket fint baksteg. Tränaren uttryckte att; trots att han är relativt stor så springer han mycket lätt. Våren börjar komma uppe i Bollnäs och all snö smälter bort. Än så länge sker träningen normalt sett på vägarna..

I filmen nedan springer han på vägen då det var töväder, men kanske mest för min skull... / Anders

LÄNK TILL FILM

Rapport Februari

All For One har tränat tillsammans med två andra 2-års-hingstar och som vanligt skött sig bra. Enligt tränaren så var han den enda som kunde gå först och hålla koncentrationen uppe. 

Ännu ingen plan på att åka in till banan i Bollnäs utan han får fortsätta träna mängd och kordonation på skogslingorna men jag skulle gissa att när banan börjar bli fin framåt april så kommer man börja köra mer och mer på banan. 

I övrigt kommer han anmälas till premiechansen.

Vintern håller i sig i Bollnäs och vädret är fint och körvägarna håller sig vinterfina. Så länge det kan vara vinter där uppe så är det ju en fördel!

 

// Anders

Rapport Januari

Hej!

Allt är bra med All For One, det händer inte så mycket så här i uppträningsfasen utan man jobbar mycket mängd för att få upp konditionen och träna på kordination.

Träningen fortgår som tidigare, han körs fyra gånger i veckan ca 1,2 mil vid varje tillfälle.
Han sköter sina rundor på ett bra sätt och ibland när det passar så går han ihop med en eller två andra hästar som tränas av Thomas Lönn.

Han växer fortsatt en del men det påverkar inte träningen. Travet flyter på fint och den mentala biten är mycket bra. Inga problem utan allt är positivt med träning och utveckling.

Nu är det en halv meter snö i Bollnäs och 10 grader kallt ute (19 januari.)

All träning sker på snöunderlag, på vägarna och rundbanan.

// Anders

Rapport December

Vi var i helgen uppe och kikade på All For One när han tränade med Magnus Skäryd i Bollnäs.

Träningen sker fyra dagar i veckan och han körs ca 1,2 mil per tillfälle.
Han utvecklas och allt ser bra ut. Han har ett väldigt bra psyke, är en lugn och trygg häst. Han blir sällan rädd för någonting och blir han det så lugnar han sig snabbt. Tränaren är mycket nöjd hur han sköter sig!
Han tränar i området kring Regnsjö där det finns många fina körvägar uppe på sandåsen.

All For One finns nu upplagd hos Easy KB. Priset är nu justerat till 9.500kr/andel och det är bara att skicka in köpanbud på denna superfina hingst!

Läs mer om erbjudandet under "teckna andelar".

/ Anders

En andra rapport

All For One tränas nu framför vagn och han körs fem dagar i veckan.
Han är cool hästen och verkar inte bry sig om oljud och annat störande.
Han blev rädd för någon maskin men efter två sekunder så var han som vanligt igen. Han körs på banan men också uppe i skogsslingan.

Nu gäller det att han får träna på och att han lär sig rutinerna.
Travet ser bra ut i de låga tempon han går i.

I hagen går han med två års kompisar och Ima Super Crown, en femtonårig valack som har tjänat 2,2 miljoner. Ima är lite pappa åt dem och ser till att de sköter sig. Han är också stöd och hjälp år dem då de går ute dygnet om.
De har ett skydd de kan gå in i om de vill.

All For One blir en rejäl häst då han idag mäter 153 cm över manken och 160 cm över korset.

Det finns andelar till salu i denna fina häst som nu när träningen påbörjats visat fin talang, han har enkelt för det här! Läs mer under "Teckna andelar"

 

En första rapport

All For One är nu inkörd och går för vagn hos Magnus Skäryd, Bollnäs.
Han sköter sig bra och inkörningen har gått utan problem.
Travet är fint och han travar på bra.
I hagen busar han och springer runt med sina kompisar.
Han mäter just nu 151cm fram, och 155cm bak.

// Anders